Εμείς

Για να κάνεις σπουδαία πράγματα στη ζωή, χρειάζεσαι συνοδηγό...

και oops... εμείς βρήκαμε ο ένας τον άλλο!
ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ
Έχουμε σίγουρα ένα κοινό σημείο που μας ενώνει, που μας δίνει δύναμη, που μας απογειώνει σχεδόν καθημερινά. Πάθος για Ζωή !!! Θέλουμε μέσα από το oopshop.gr να σου μεταδώσουμε όσο πάθος μπορούμε.
Θέλουμε όταν θα έρχεσαι εδώ να λες δυνατά (…και για λόγους διαφήμισης), “oops… τι καλή ιδέα!”
Επιλέγουμε καθημερινά ότι καλύτερο βρίσκουμε γύρω από τη ζωή μας και στο παρουσιάζουμε. Μόδα, Wellness, Διατροφή, Ισορροπία, Τέχνη, θα φιλοσοφήσουμε και λίγο, Ευεξία, Άσκηση, Ιδέες & Συμβουλές, οτιδήποτε βρίσκουμε και έχει δημιουργηθεί με Πάθος ή μας προσφέρει Πάθος ! Σε περιμένουμε να το ζήσεις μαζί μας.
Εδώ δεν θα βρεις το επιστημονικό άρθρο, δεν θα βρεις την αυθεντία, ούτε το σωστό ή το λάθος, ούτε το ιδανικό & σίγουρα όχι το πρέπει. Αυτά δεν θα τα βρεις εδώ! Εδώ θα βρεις video, μικρά δημιουργήματα, διατροφή, προϊόντα, άποψη, κοσμήματα, ιδέα και άλλα, έτσι όπως εμείς τα επιλέγουμε, με τη δική μας ματιά και μόνο. Αυτά που εμάς μας έκαναν καλό σε κάποια φάση & πτυχή της ζωής μας.
Απλά ακολούθησε μας με… πάθος & oops που ξέρεις, μπορεί να εκπλαγείς…!
#πάθος για ζωή…

OOPS ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

Κάθη Γρηγορίου

Εθελόντρια-Charity Fundraiser. Την στιγμή που γνώρισα την Κάθη, άρχισε να με ενημερώνει για ανάγκες παιδιών & να με κινητοποιεί να βοηθήσω. Είναι γεμάτη ενέργεια και πραγματικά δεν έχω γνωρίσει άλλον άνθρωπο τόσο αφοσιωμένο στο σκοπό της προσφοράς. Εδώ στο oops σου μεταφέρει τις εμπειρίες της και σε ενημερώνει που υπάρχει ανάγκη και πως μπορείς να βοηθήσεις.

Μιχάλης Τομαράς

Πρωταθλητής Στίβου. Ο Μιχάλης, από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα, μου ενέπνευσε μια πολύ θετική ενέργεια που απλόχερα μεταδίδει. Έχει δημιουργήσει το AFTA (Athens track and field academy στο ΟΑΚΑ) μια ακαδημία στίβου για παιδιά & ενήλικες. Εδώ στο oops σου μεταδίδει γνώση & εμπειρία γύρω απο τον αθλητισμό & τη ζωή.

Άδρια Βαφία

Certified Pilates Instructor Pilates Matwork. Την Άδρια την γνώρισα πριν αρκετά χρόνια όταν ήρθε στο γραφείο μου να εργαστεί μαζί μου στο digital marketing. Άνθρωπος με πολύ θετική ενέργεια και χαμόγελο. Χάρηκα πολύ όταν με κάλεσε να μου πει ότι τα παράτησε όλα για να ασχοληθεί με το πάθος της. Pilates Certified Instructor λοιπόν και είναι μαζί μας για να μας μεταδώσει αυτή την ενέργεια μέσα από τη φιλοσοφία και τις ασκήσεις pilates.

Γιώργος Γεράρδος

Εξαιρετικός Chef ! Ο Γιώργος είναι φίλος, εξαιρετικός στη παρέα, καταπληκτικός chef, ιδιοκτήτης του El Buro στο Κουκάκι στην Αθήνα και καλός φωτογράφος. Τον γνωρίσαμε για δουλειά πριν χρόνια και γίναμε φίλοι. Τα απίθανα tacos, οι μοναδικές μαργαρίτες φράουλα & η θετική ενέργεια είναι τα βασικά συστατικά του, για μια καλή παρέα μαζί του! Εδώ στο oops σου δίνει ιδέες & συνταγές για νόστιμα, εύκολα γεύματα στο σπίτι.
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.